Salgs- og leveringsbetingelser

Depositum:

Så snart vi modtager den brugte/defekte turbo, vil depositum (800/1400kr) blive sat ind på den konto eller det Mobile Pay nummer som er oplyst ved bestillingen. Returturboen skal være den type/mærke som motoren er født med, samt godset på turboen skal være intakt, uden revner eller gennemtæringer.

Returturboen skal være os i hænde senest 3 uger fra købstidspunkt.

Kvalitet

Alle turboer er originale turboer som er renoveret efter alle forskrifter. Kvaliteten på alle vores turboer er helt i top. Turboerne er renoveret med de bedste reservedele fra Melett eller KODE. Turboerne bliver efterfølgende testet i en flowbænk, for at sikre at turboerne leverer det helt korrekte flow/tryk.

Ved bestilling

Når en vare er bestilt vil du modtage en ordrebekræftelse på mail. Hvis du skulle fortryde en ordre og den stadig ikke er afsendt kan ordren annulleres på tlf 42458094.

Varer der er bestilt inden klokken 14 vil blive afsendt samme dag med GLS. Leveringstiden er 1-2 hverdage. Hvis varen ikke er på lager skal man ringe for at få oplyst den forventede leveringstid. 

Det er muligt for personlige afhentning man bør dog først ringe på tlf 42458094 for at aftale tidspunkt.

Alle vores priser er i danske kroner. Der skal dog tages forbehold for pris-, korrekturfejl osv.

Betaling online er via Quickpay som sikre en krypteret forbindelse så man trygt kan betale med kreditkort. Beløbet bliver først trukket når varen sendes.

Ved bestilling på TurboWorld.dk er det vores ansvar at varen kommer ubeskadiget frem til dig. Hvis det skulle ske at emballagen er beskadiget når du modtager varen, er det meget vigtigt du efterser varen mens pakkebuddet er med pakken. Hvis du er i tvivl om varens tilstand skal du ikke modtage pakken, men i stedet lade pakkebuddet tage varen med igen.

Reklamationsret:

Skulle der opstå fejl på en vare er der 24 måneders reklamationsret. Ved en opstået fejl bør man starte med at ringe til os på tlf 42458094 for at finde en løsning på problemet. Hvis vi aftaler at den skal sendes retur er adressen TurboWorld.dk, Erik Glippings vej 2, 8800 Viborg med en kopi af fakturaen og en beskrivelse af problemet. En reklamation på en turbo vil indebære en inspektion af den pågældende turbo hvor man vil kunne se grundlaget for fejlen. Man vil kunne se hvis det er pga forurening / fragmenter i olien eller om turboen har manglet smørring. Vi dækker ikke udgiften til udskiftningen. Hvis der er en reklamation på en turbo, så vil turboen blive sendt til uvildig fagmand, som adskiller og undersøger turboen. Hvis ansvaret for fejlen ligger ved kunden selv, så er der et undersøgelsesgebyr på 500 kr, til at dække udgiften til undersøgelsen. 

Fortrydelsesret:

Der er 14 dages fortrydelsesret på varen. Varen skal være i samme stand som ved levering og varen må ikke have været monteret. Skulle der alligevel opstå en situation hvor du enten har haft den monteret eller datoen for fortrydelsesretten er overskredet, kan du kontakte os og vi vil prøve at finde en gunstig løsning.

Registrering af persondata:

Når du bestiller en vare ved os angiver du navn, adresse, tlf nummer samt email. Informationerne vil udelukkende blive brugt til levering af bestilte varer samt til intern brug, for at kunne yde en god service ved en eventuel garantisag eller hvis du senere skulle kontakte os omkring tidligere køb og hvis du skulle få brug for en tidligere faktura. Ingen oplysninger vil blive givet videre til tredjepart.

Om os:

TurboWorld.dk
Erik glippings vej 2
8800 Viborg
tlf. 42458094

Netbutik: turboworld.dk
E-mail: Info@turboworld.dk

CVR-nr. 30056191


Bilmærke